jordi domènech ePortfolio

Educació i Ensenyament de les Ciències

Llibre Aprenentatge Basat en Projectes, Treballs pràctics i Controvèrsies

Aprenentatge Basat en Projectes, Treballs pràctics i Controvèrsies. 28 experiències i reflexions per a ensenyar Ciències. Rosa Sensat: Barcelona. Jordi Domènech Casal.

El llibre ha rebut el premi Marta Mata de Pedagogia de l’Associació Rosa Sensat.

ES POT ADQUIRIR A:

Al llarg de 28 propostes aplicades aula i la seva revisió, en un to proper i arrelat a l’aula, es recorren enfocaments metodològics al voltant de la Indagació, les Habilitats de Raonament Científic, l’Aprenentatge Basat en Projectes i en Problemes, les Controvèrsies Sòcio-Científiques i les Pseudociències. Se’n descriuen el marcs teòrics, les seves possibilitats i limitacions i orientacions i suports per al disseny i aplicació d’activitats. Uns estranys animalons fantàstics, un enigma intrigant, un globus aerostàtic i un jaciment són alguns dels escenaris en els que s’ubica aquest viatge, incert i feréstec, en el que dubtes, contradiccions i experiències s’usen per a intentar ubicar des de la pràctica quina aportació fan diferents metodologies al desenvolupament de la Competència Científica.

Més info:

El llibre està també disponible en Castellà.

2 comments on “Llibre Aprenentatge Basat en Projectes, Treballs pràctics i Controvèrsies

  1. Retroenllaç: Entrevista a Rosa Sensat: Els continguts no es degraden amb l’ABP, sinó en memoritzar. | jordi domènech ePortfolio

  2. Retroenllaç: Aprendizaje Basado en Proyectos, Trabajos prácticos y Controversias | jordi domènech ePortfolio

Els comentaris estan tancats.

Informació

This entry was posted on Mai 9, 2019 by and tagged , , , , .

@jdomenechca

%d bloggers like this: